Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

rodina v Irsku hledá au pair se základní angličtinou

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

rodina v Irsku hledá au pair se základní angličtinou

Příspěvekod sasa_m » stř 16. zář 2009 19:31:45

Ahoj, hledám za sebe náhradu do rodiny, která bydlí blízko Kilkenny - Irsko (krásný město).
Musím odjet zpět do Čech z rodinných důvodů.
Rodia je absolutně easy going (mají to na svém profilu - a je to pravda ;) Dvě děti, Kyara - supr holčina čtyři roky a Cathal (výslovnost je Káhl) dva a půl roku.
Děti codí do montessori školky na dopoledne - Kyara třikrát, Cathal dvakrát do týdne. Vozí je tam Karl nebo Karena a taky je vyzvedávají (nemusíš umět řídit, ale pokud umíš, třeba ti pujčí jedno z jejich super aut - v garáži mají alfu romeo, nějakýho jeepa, harleye, volvo ..). Pak jdou děti spát asi na dvě hodiny - v pohodě. Pak jídlo (je připavený vždycky na týden dopředu v mrazáku v mističkách, takže jen dáš do teplé vody misku ohřát). A pak do sedmi hodin jsi s nimi buď venku - elektrický auto, trampolína, malé procházky, nebo vevnitř. Někdy sama, ale když nemají doma rodiče, jsou kupodivu mnohem hodnější.
Bydlí v obrovském, poměrně luxusním domě kousek od Castlecomeru - JE to venkov, ale Karena mě často bere ssebou do města (vozí Kyaru na gymnastiku, na balet..) a busem to není daleko.
Angličtina stačí dost základní, já sama moc neumím, ale je jim skvěle rozumět.
Ještě máš na práci lehký úklid - luxování, nádobí z myčky, dětem svačiny do školy, žehlení (jenom dětem).
100 Euro za týden. Pěkný pokoj, s DVD přehrávačem, rádiem, internet mají. Jíš s nimi, mají všechno a vzít si můžeš cokoliv - a supr presovač :D!!

Potřebovali by náhradu za mě dost rychle, protože já odjíždím už tuhle sobotu. Prosím pokud bys měla zájem, nepiš sem ale na můj mail : sasa_m@seznam.cz. Alice Boušková

Jo a mají profil i s fotkama na world aupair. net - Karl Dunny, nebo jenom Dunny
sasa_m

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách