Musím odjet zpět do Čech z rodinných důvodů.
Rodia je absolutně easy going (mají to na svém profilu - a je to pravda

Děti codí do montessori školky na dopoledne - Kyara třikrát, Cathal dvakrát do týdne. Vozí je tam Karl nebo Karena a taky je vyzvedávají (nemusíš umět řídit, ale pokud umíš, třeba ti pujčí jedno z jejich super aut - v garáži mají alfu romeo, nějakýho jeepa, harleye, volvo ..). Pak jdou děti spát asi na dvě hodiny - v pohodě. Pak jídlo (je připavený vždycky na týden dopředu v mrazáku v mističkách, takže jen dáš do teplé vody misku ohřát). A pak do sedmi hodin jsi s nimi buď venku - elektrický auto, trampolína, malé procházky, nebo vevnitř. Někdy sama, ale když nemají doma rodiče, jsou kupodivu mnohem hodnější.
Bydlí v obrovském, poměrně luxusním domě kousek od Castlecomeru - JE to venkov, ale Karena mě často bere ssebou do města (vozí Kyaru na gymnastiku, na balet..) a busem to není daleko.
Angličtina stačí dost základní, já sama moc neumím, ale je jim skvěle rozumět.
Ještě máš na práci lehký úklid - luxování, nádobí z myčky, dětem svačiny do školy, žehlení (jenom dětem).
100 Euro za týden. Pěkný pokoj, s DVD přehrávačem, rádiem, internet mají. Jíš s nimi, mají všechno a vzít si můžeš cokoliv - a supr presovač

Potřebovali by náhradu za mě dost rychle, protože já odjíždím už tuhle sobotu. Prosím pokud bys měla zájem, nepiš sem ale na můj mail : sasa_m@seznam.cz. Alice Boušková
Jo a mají profil i s fotkama na world aupair. net - Karl Dunny, nebo jenom Dunny