Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám rodinku v Anglii

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hledám rodinku v Anglii

Příspěvekod Andrea » úte 07. srp 2012 13:50:48

Ráda bych pracovala jako au-pair v Anglii, nejraději v Londýně. Je mi 24 let, právě jsem dokončila vysokou školu a ráda bych se zlepšila v anglickém jazyce. Vlastním řidičský průkaz,zkušenosti s dětmi mám-od dětství jsem hlídala děti a také děti ve vlastní rodině. Mám ráda sport a ráda bych vám nabídla možnost vést k němu i vaše děti. Pokud byste měli zájem ráda zašlu CV a další informace. Nástup možný ihned. Těším se na vaší odpověď Andrea Možkovská (mozkovska@seznam.cz)

I would like to work like an au-pair in England, London. I´m 24 years old, I have just finished University of Business in Prague and I would like to improve english language. I have a driving licence, possibility with children-babysitting and chidren in my family. I love sport and I can do it with your children. If you have an interest I can send you CV and the other information. I can immediately come to you. I´m looking forward to your answer. Andrea Možkovská (mozkovska@seznam.cz)
Andrea

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách