Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Skotsko - výplata

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Skotsko - výplata

Příspěvekod TerezkaC » čtv 17. úno 2011 22:29:06

Ahoj, v létě se chystám na farmu do Skotska. Zajímalo by mě, jestli nemáte zkušenosti s tím, jak tam platí za práci. Jeden z farmářů nám nabízí mzdu za odvedenou práci namísto té hodinové. Píše, že je to velice výhodné a je větší možnost si vydělat víc. Moc se mi to nezdá, ale nemám s tím ještě žádné zkušenosti. Můžete mi, prosím, poradit? Předem moc děkuji :)
TerezkaC

Re: Skotsko - výplata

Příspěvekod anglickysen.cz » stř 23. úno 2011 10:44:45

Je to velice rozdílné, na některých farmách je výhodnější jistota hodinové mzdy, ale na některých je to zas opačně, úkolovou mzdou lze vydělat i mnohem více.
anglickysen.cz

Příspěvekod radushka89 » pon 28. úno 2011 16:57:07

ahoj, mohla bych se zeptat, přes co jedeš do Skotska? A nějaký info? Pořád něco sháním a nic :)
radushka89

Příspěvekod bpguide » pon 07. bře 2011 6:29:10

Práce v Anglii už se nevyplatí. Zejména když pracujete za minimální mzdu! Člověk si tak vydělá čistého kolem 150 liber za týden, což při současném kurzu není vážně nic moc ...
bpguide

Zpět na Práce v zahraničí