[quote="Návštěvník"]hezky vecer,
rada bych Vas informovala ohlende kauzi CentrumDM. Muj znamy, jak jsem predeslala v predeslem prispevku si objednal pouze pracovni nabidky. Dorazil prvni email, kde bylo uvedeno, ze preposlanim emailu potvrdi, ze ty preklady chce, ten email nepotvrdil. Za dalsi dva tydny, coz je nyni 14 dni mu mely dorazit nejaky preklady, i kdyz puvodne pozadoval jen nabidky prace na UK bez prekladu. dorazil preklad bez faktury, bez zadneho blizsiho vyjadreni. Zacali jsme teda patrat. Nejdrive jsme napsalai na firmu, ze rusime veskere sluzby a smlouvu s tim, ze nam oznamili,ze najednou pry vznikl dluh, ktery vzniknout ani nemohl bez faktury a hlavne nebylo potvrzeno, ze nejaky preklad chceme. Nebyly zatim podat zadne info ohledne:
1) blizsich info, ze nebylo potvrzena objednavka prekladu(ktery byly i na jine zeme, vyhradne jsme chtteli UK)
2)proc je tam dluh, kdyz neprisla dosud ani faktura, tkery by automaticky mela prijit se sluzbou(okamzite jsme reklamovali sluzby)a zrusili smlouvu
3)jsme zadali veskere podklady, tzn. nasi smlouvu, kolik bylo prelozeno slov..atd. a samozrejme kontakty na vedeni...odpoved byla, pouze odkaz na jejich advokata a s tim, ze nam byla umoznena sleva 65%, bez splatek a bez navyseni..
Souhlasím. Jsou to ANONYMNÍ podvodníci. Mám zrovna nyní podobný problém...

Hlavně si dejte pozor na telefonní rozhovory z utajeným číslem!!!
Na agenturu Centrum DM si dejte POZOR!!! S agenturou centrum DM nejsem ale vůbec spokojený!!! Zrovna se mi snaží podvodným způsobem vnutit, že jsem si u nich objednal překlad za 4784,- Kč. Sami mne přitom kontaktovali telefonicky a překlad mi doslova vnutili. Já osobně jsem si nic neobjednával. Vše mělo být v rámci "akční smlouvy" zadarmo!!! Dejte si na jejich podvodné praktiky POZOR. Zneužívají lidi ve hmotné nouzi k nalákáním na práci v zahraničí a nabízejí k tomu spoustu služeb !"zadarmo"!

((
rada bych vedela vysledek tech predeslych ucastniku tohoto smutneho pribehu...prosim davejte bedlivy pozor..[/quote]