Je mi 21 let, mám vystudovanou pedagogickou školu se zaměřením na dramatickou výchovu a hry s dětmi. Rok jsem pracovala v jesličkách u dětí od 0-4let, dále praxe ve školce u zrakově hendikepovaných dětí 9. měsíců jsem byla au-pair u česko-holandské rodiny(6měsíců v ČR a 3.měsíce v Dubaji). Zkušenosti s dětmi od 9.týdnů, hlídání dětí v rodinách, doučování dětí, pořádání výletů(zoo, plavání, kurzy, příměstské tábory..atd)
Mám více jak dva roky řidičský průkaz a jsem aktivní řidič, znalost angličtiny středně pokročilé( ale ne na plynulou konverzaci) a minimální zaklady němčiny.
Ráda bych našla rodinu v ČR nebo v zahraničí. nástup možný od 20.září popř. říjen či listopad podle potřeb rodiny.
Pro více informací napište
nikolatobolova@seznam.cz, mohu poslat doporučení, životopis a více fotek s dětmi.
I am 21 years old, I trained as a school teacher with a focus on drama and games with children. The year I worked in a nursery for children from 0-4 years, as well as experience in a nursery at the ninth visually handicapped children months I was an au pair in the Czech-Dutch family (six months in the CR and 3.měsíce in Dubai). Experience with children from 9 weeks of age in families babysitting, tutoring children, organizing trips (zoo, swimming, classes, camps, suburban, etc. ..)
I have more than two years driving license and I am an active driver, intermediate knowledge of English (but not on the fluent conversation) and the minimum basics of German.
I would like to find a family in the UK or abroad. possible emergence from the 20th September or October or November according to the needs of the family.
For more information contact
nikolatobolova@seznam.cz, I can send a recommendation, curriculum vitae and more photos with children.