Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám rodinu, která potřebuje au-pair. need an au-pair?????

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hledám rodinu, která potřebuje au-pair. need an au-pair?????

Příspěvekod nikolatobolova » pát 05. srp 2011 20:06:37

Je mi 21 let, mám vystudovanou pedagogickou školu se zaměřením na dramatickou výchovu a hry s dětmi. Rok jsem pracovala v jesličkách u dětí od 0-4let, dále praxe ve školce u zrakově hendikepovaných dětí 9. měsíců jsem byla au-pair u česko-holandské rodiny(6měsíců v ČR a 3.měsíce v Dubaji). Zkušenosti s dětmi od 9.týdnů, hlídání dětí v rodinách, doučování dětí, pořádání výletů(zoo, plavání, kurzy, příměstské tábory..atd)
Mám více jak dva roky řidičský průkaz a jsem aktivní řidič, znalost angličtiny středně pokročilé( ale ne na plynulou konverzaci) a minimální zaklady němčiny.

Ráda bych našla rodinu v ČR nebo v zahraničí. nástup možný od 20.září popř. říjen či listopad podle potřeb rodiny.

Pro více informací napište nikolatobolova@seznam.cz, mohu poslat doporučení, životopis a více fotek s dětmi.

I am 21 years old, I trained as a school teacher with a focus on drama and games with children. The year I worked in a nursery for children from 0-4 years, as well as experience in a nursery at the ninth visually handicapped children months I was an au pair in the Czech-Dutch family (six months in the CR and 3.měsíce in Dubai). Experience with children from 9 weeks of age in families babysitting, tutoring children, organizing trips (zoo, swimming, classes, camps, suburban, etc. ..)
I have more than two years driving license and I am an active driver, intermediate knowledge of English (but not on the fluent conversation) and the minimum basics of German.

I would like to find a family in the UK or abroad. possible emergence from the 20th September or October or November according to the needs of the family.

For more information contact nikolatobolova@seznam.cz, I can send a recommendation, curriculum vitae and more photos with children.
nikolatobolova

Re: Hledám rodinu, která potřebuje au-pair. need an au-pair?

Příspěvekod kearney » pon 08. srp 2011 16:45:19

Mila Nikolo,

uz jsem vam psala maila doufam ze vam prisel.

Hezky den

Lucie
kearney

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách