Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Sháníme au pair do Irska

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Sháníme au pair do Irska

Příspěvekod Lucca » stř 02. kvě 2012 9:38:17

Ahoj. Sháním za sebe náhradu do vynikající rodiny v Co. Galway. 5ti členná rodina - maminka, tatínek, dva kluci - dvojčata 6 měsíců a holčině jsou 2 roky. Práce není náročná - postarat se o děti - přebalování, krmení, oblékání; úklid hraček po dětech, dát nádobí do/z myčky, zamést a to je vše. Rodina platí 120 euro / týden. Nevadí jim kuřačka, nepotřebujete řidičský průkaz. Volno je 2 dny v týdnu, rodina Vás zaveze do/z města kdykoliv si budete ve svém volnu přát. Nemají problém ani se špatnou angličtinou. Zájemci pište prosím na email o více info: Lucka.Pekarova@seznam.cz
Lucca

Re: Sháníme au pair do Irska

Příspěvekod Ivana33 » pon 07. kvě 2012 11:10:49

Ahoj. Měla by jsem zájem.Chtěla by jsem se dozvědět více informací. Prosím ozvy se mi na email: ivka353@seznam.cz.
Ivana33

Příspěvekod Nikola » sob 12. kvě 2012 20:26:30

Ahoj, měla by jsem zájem. Prosím o bližší informace na můj email n.pelikanova@gymik.cz
Nikola

Příspěvekod Návštěvník » ned 13. kvě 2012 19:56:29

ahoj měla bych zájem o tuto práci.ale mohla bych nastoupit až tak v červenci 2012..můžeš se mi prosím ozvat na e-mail.Pavlusa.p@seznam.cz. Díky za odpověď.pavlína
Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » úte 15. kvě 2012 17:44:16

Ahoj
měla bych opravdu zájem jestli to ještě platí budu moc ráda když se ozveš.. děkuji Monika ( monipatakova@email.cz)
Návštěvník

Příspěvekod Lucca » úte 15. kvě 2012 21:25:33

Holky, je obsazeno, bohužel.
Lucca

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách