Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Au-pair - sháním rodinu USA,UK,AUSTR

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Au-pair - sháním rodinu USA,UK,AUSTR

Příspěvekod Karol » úte 31. črc 2012 22:36:47

Hledám práci jako au-pair, nejsem časově omezena a nic mne v čr nedrží ;) . Je mi 28 let a s dětmi mám zkušenosti z rodiny - sourozence . Základní znalost AJ, momentálně mám kurz uroven B1 B2 a není problem pokračovat s kurzem v cizině . Vše je na domluvě ;)
V případě zájmu zašlu CV

email: ka.slka@email.cz

Looking for a job as an au pair, I'm limited in time and nothing I do not hold in the cr;). I am 28 years old I have experience with children in the family - siblings. Basic knowledge of AJ, I am currently Course Level B1 B2 and there is no problem to continue with the course abroad. Everything is arranged;)
If interested, send you CV
Karol

Re: Au-pair - sháním rodinu USA,UK,AUSTR

Příspěvekod Karol » stř 01. srp 2012 12:39:21

Popřípadě agenturu ,přes kterou jste byli spokojeni... ( jen prosím neodkazovat na Student a.) ;)
Karol

Re: Au-pair - sháním rodinu USA,UK,AUSTR

Příspěvekod Fixinela » čtv 09. srp 2012 15:10:17

Máš smůlu, už jsi věkově USA propásl. Takže sorry, legální ap vízum Ti už nikdo neudělí. Sorry again... P.S. Případný Nigerijský apod. podvodník z Internetu s ukradenou US identitou Ti bude rád tvrdit, že věk není problém, ale po poslání peněz už od něj nic neuslyšíš...
Fixinela

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách