Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

no longer available

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

no longer available

Příspěvekod Alena99 » ned 14. říj 2012 11:11:31

no longer available
Naposledy upravil Alena99 dne stř 01. led 2014 19:02:48, celkově upraveno 3
Alena99

Re: Hledame Au-pair do Anglie k 2-letym detem a ke konim

Příspěvekod Janča » úte 16. říj 2012 15:01:43

Dobrý den, velice mě zaujal Váš inzerát na hlídání Vašich dvojčátek. Jmenuji se Jana a je mi 21 let. Před rokem jsem se starala o dvojčátka, o holčičky mé kamarádky. Strávila jsem s holčičkama každý den necelý rok. Když jsem s holčičkama začínala byly 6 měsíců staré. Musím říct, že to byl nejlépe strávený čas v mém životě. Nyní se bohužel už nestýkáme z důvodu stěhování a já bych byla moc ráda, kdybych dostala znovu příležitost starat se o dvojčátka. S holčičkama jsem pomáhala ve všem. Hrála si s nimi, krmila je, koupala, vozila v kočárku, učila je mluvit a vše na co si vzpomenete. Spousta lidí tvrdí, že mít dvojčátka je náročné, ale já jsem si to naprosto užívala. Co se týče zvířat ty miluji také. Už od mala toužím po farmě, kde budou psy a koně. Jako malá jsem byla na koňském táboře, kde jsme se o koně starala, čistila jim stáje, podkovy, učila se na nich jezdit a osedlat je. Je to sice už několik let, ale já jsem názoru, že takové věci v člověku přetrvají a stačí je jen připomenout. Kdybyste měli zájem dozvědět se o mě více, pošlu Vám svůj stručný životopis. Předem děkuji za odpověď. Mějte se hezky
Janča

Příspěvekod Mo2806 » úte 16. říj 2012 15:22:34

Přeji Vám dobrý den,
s potěšením reaguji na Váš inzerát. Je to přesně to, co hledám. Práce s dětmi, popř. se zvířaty s možností pracovat na své zatím "chabé" angličtině.
Jmenuji se Monika, je mi 30 let. Zkušenosti s dětmi mám. Byla jsem dobrovolnicí v mateřském centru, kde jsem pomáhala s hlídáním dětí různého věku. V mém minulém zaměstnání jsem pracovala jako osobní asistentka pro tělesně postižené děti a převážnou část dne jsem trávila ve školce s hyperaktivním 7 - letým chlapcem. Poté jsem v MŠ působila i jako asistentka pedagoga. V rámci této práce jsem se dostala i do rodiny se "zdravými" 2- letými trojčaty. Velice mě tyto zkušenosti obohatily. Cítím, že práce s dětmi je pro mě přirozená, ráda si s nimi hraji, vcházím s nimi společně do jejich fantazie a čas strávený s nimi mě naplňuje a neustále učí novým věcem.
Jestliže máte zájem, s radostí Vám sdělím další informace, které vás zajímají.
Kontakt na mne je Machackova.Mo@gmail.com
S pozdravem
Monika
Mo2806

Příspěvekod Alena99 » pát 19. říj 2012 11:17:43

obema jsem vam poslala email.
Alena99

Příspěvekod Vendy » pát 19. říj 2012 13:45:26

Dobrý den,
Vaše nabídka mě zaujala.
Jmenuji se Vendula a je mi 20 let. Mám střední zdravotnickou školu, minulý rok jsem byla jako au-pair u česko-irské rodiny v Londýně, kde jsme se starala o 1,5 roku starého chlapečka a občas pomáhala mamince i s novorozencem, takže zkušenosti v tímto věkem mám.
Mám ráda zvířata.. kamarádka má své koně a už pár let s ní občas jezdím, takže koně mám taky ráda.
Mohu odcestovat kdykoli a na jakoukoli dlouhou dobu, nemám v česku žádné závazky.
Budu ráda, když se ozvete.
pěkný den :)
e-mail: kubalkova.v@seznam.cz
Vendy

Příspěvekod aupairka hela » úte 30. říj 2012 15:06:55

Dobrý den,
napíšu jen ve zkratce, protože netuším, zda jste si již au-pair nevybrali. :-)
Právě jsem absolvovala VŠ a hledám práci v Anglii, dělala jsem au-pair i partime tady v česku a chci vyzkoušet i zahraničí.
...je mi 23 let, vystudovala jsem pedagogickou fakultu UK- se zaměřením na výchovu ke zdraví , nekuřačka, velmi aktivní, se zájmem o výtvarné umění, kulturu a hlavně sport. Žiju ve městě- takže koně nemáme, ale psů a koček plný dům. :-) nemám se zvířaty žádný problém.
Hlídám děti asi 6 let, pracovala jsem i ve školce a vedla jsem sportovní i výtvarné kroužky pro děti předškolního věku...je toto místo ještě volné. Ráda se přispůsobím a poznám nové věci ,lidi a hlavně děti. :-)
Pokud by jste měli ještě vy nebo někdo z vašeho okolí zájem o tetu, chůvu prostě novou au-pair napiště mi prosím email. :) helcazemanova@seznam.cz

Mohu vám zaslat různé reference, životopis a popřípadě telefonický kontakt na rodiče kde jsem hlídala. :)
budu se těšit na odpověď .. S přátelským pozdravem Helena :-)
aupairka hela

Příspěvekod Katka » čtv 01. lis 2012 16:47:40

Dobrý den, jmenuji se Kateřina Boráňová, je mi 25 let a velmi mě zaujal Váš inzerát. Mám ráda děti i zvířátka. O děti se starám už od střední školy. Mám starší pracovně zaneprázdněné bratrance s dětmi a vždycky mě "využívali" na hlídání dětí a pomoc v domáctnosti. :) Dokážu se o děti postarat po celý den. A když jsou děti spokojené, jsem spokojená i já.

Se zvířátkama taky nemám žádný problém. Mám doma dva pejsky, o které se starám už od štěňátek.
Mít doma koně byl vždycky můj sen. Jako malá jsem chodívala ke kamarádovi jezdit a pohled ze sedla je to nejkrásnější,co si pamatuju :) Jenom sem se o ně nikdy nestarala, ale ráda bych se to naučila.

Děti, zvířátka, angličtina - vy máte snad nejúžasnější inzerát, co sem kdy četla :)

S pozdravem, Kateřina Boráňová

A pokud máte ještě zájem o au-pair, ozvěte se na katerina.boranova@seznam.cz
Katka

Příspěvekod Katka 2 » čtv 01. lis 2012 18:30:53

Omlouvám se, mail jsem si minulý týden změnila, přešla jsem k centrumu místo seznamu a pořád si na to nemůžu zvyknout :) mail je teda katerina.boranova@centrum.cz

Díky, Kateřina Boráňová
Katka 2

Příspěvekod Zuzana Hanová » úte 06. lis 2012 15:59:52

Dobrý den,
jmenuji se Zuzana je mi 23 let a měla bych zájem o vámi nabízenou práci. Pracuji jako vychovatelka v soukromé školce. Mám zkušenosti s dětmi různého věku. Vystudovala jsem střední zdravotnickou školu.
Mám zkušenosti i s koňi, má rodina vlastnila dostihovou stáj kde jsem pomáhala. S ostatními zvířaty nemám žádný problém.
Moje e-mailová adresa je Zhanova@seznam.cz
V případě že by jste měli o mne zájem bych prosila ,aby jste mi dali co nejdříve vědět, abych mohla dát v práci výpověď.

Mnohokrát děkuji.

S pozdravem

Zuzana Hanová
Zuzana Hanová

Další

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách