Dobry den,
zaujal ma vas inzerat a preto hned odpovedam. Som 22 rocna Slovenka z Bratislavy, uz 4 rok zijem v Prahe, takze cesky hovorim plynule (horsie je to s gramatikou,preto uprednostnujem pisat tento inzerat v slov.
) ). Z anglictiny som maturovala, ale uz 3 roky s nou nie som v styku,takze s vyjadrovanim mam trochu problem.
Skusenosti s au-pair mam, minule leto som bola 4 mesiace v slov.-tal. rodine v Taliansku, s rodinkou sme si uzasne padli do oka a starala som sa o 2 deti, o dievcatko (vtedy 11 mes) a chlapca (5rokov).
Momentalne chodim k jednej ceskej rodinke v Prahe strazit ich 1,5rocne dievcatko.
Deti mam hrozne moc rada, myslim, ze by sa o mne dalo povedat, ze som zodpovedna, starostliva, ale snad mam i dobry zmysel pre humor. Ak by ste chceli referencie od rodin nie je problem, dam vam na nich cisla.
Ak by ste mali zaujem sa so mnou stretnut, tak som v Pha skoro stale, tak by ani s tym nebol problem.
Este by som sa rada opytala kam presne sa planujete nastahovat, do akeho mesta, a ake su deti, ci su zive, co maju radi a pod. A aku pracovnu dobu by ste si predstavovali, tj. kolko hodin denne.
tak zatial koncim, prajem pekny den a tesim sa na odpoved, pripajam i svoj mail
miskabaova@gmail.com