Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

někam do zahraničí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

někam do zahraničí

Příspěvekod LucifeR » pon 23. kvě 2011 12:16:08

Zdravím lidi.
Už jsem tu několikrát psala, pár lidí se mi ozvalo, ale pak si to rozmysleli, a tak tu píšu znovu. Chci jet okolo června nebo července do zahraničí za prací a jazykem. Je mi jedno na jak dlouho, ale preferuju 3 měsíce a více. Je mi taky jedno kam, ale někam, kde je teplo-Španělsko, Řecko, Británie a další. Moje angličtina není nijak slavná, a tak by bylo fajn, kdyby se našel někdo kdo se umí domluvit.
LucifeR

Re: někam do zahraničí

Příspěvekod tom » úte 24. kvě 2011 7:48:33

Ahojky :) taky chci vyrazit někam do zahraničí a hledám někoho k sobě. problem je ale ten, že ja bych mohl vyrazit až tak ke konci červenca. To chceš jet na blind nebo přes agenturu? Španělsko mě hodně láká, ale je tam hodně velká nezaměstnanost tak nevím jestli ma cenu tam jezdit.
tom

Příspěvekod LucifeR » úte 24. kvě 2011 8:52:12

Ahoj Tome.
Tak na blind bych jet určitě nechtěla. Nemám tolik peněz, abych mohla různě cestovat a pak při mém ''štěstí'' bych si práci nenašla a co pak =/ to by mě asi střelilo =D. Buď přes agenturu, ale jenom přes tu, kde by byly malé poplatky a nebo si hledám práci i sama, ale hledám jí tak přes rok a nic sem nenašla... A na jak dlouho by jsi chtěl jet? Tak to v Řecku je to to samý s nezaměstnaností a v Británii celkem taky, takže máš vlastně jedno, kam se jede, všude je to teď špatný =D... Jen škoda, že můžeš až ke konci června =(. Já bych ráda co nejdříve, protože se mi tu už nechce být.
LucifeR

Příspěvekod tom » pon 30. kvě 2011 19:11:18

Tak že můžu až ke konci červenca to je z toho důvodu, že musím našetřit nějaký peníze do začátku, víš? Kolik máš v plánu si tak nějak vzít do začátku? Už sem jedný agentuře naletěl a nechtěl bych naletět podruhý.
tom

Příspěvekod LucifeR » úte 31. kvě 2011 9:30:02

Nevím, kolik do začátku... První chci najít někoho s kým bych jela, pak se chci domluvit na podrobnostech-kde, co ,jak, proč atd... A pak se uvidí, co se bude brát a kolik. Záleží i na tom jestli by se jelo přes agenturu nebo by se jelo bez ní...
LucifeR

Příspěvekod tom » úte 31. kvě 2011 16:09:24

Tak já bych si měl aspon nejak promyslet nejaky presny nebo aspon zhruba nejaky datum a vymyslet, kolik si mam zhruba dat bokem z vyplaty, vis? jak jsi na tom s jazykem? Zkusenosti se zahranicim mas?
tom

Příspěvekod LucifeR » stř 01. čer 2011 9:31:08

Tak anglicky sem se učila od základky, ale abych pravdu řekla, tak to není nic úžasného. Člověk to zapomene, když se nemá s kým anglicky bavit, takže podle testů, které sem si dělala je moje anglina mírně prokročilá, ale domluvit bych se asi nedomluvila =D... Ne, nemám žádné zkušenosti se zahraničím. Do teďka sem studovala, takže nebyla možnost někam vyjet...
LucifeR

Příspěvekod petrachod » čtv 02. čer 2011 20:14:58

Ahojky, hledám urychleně kamarádku co by se mnou vyrazila jako pokojská na Korfu. Odlétám už teď v so. Je to přes legální agenturu, za docela dobrý peníze je i letenka. Zařídí vše rychle, takže bys to stihla, kdybys chtěla.
Petra
petrachod

Příspěvekod lajdala » úte 07. čer 2011 18:14:10

Ahoj, taky bych ráda vyrazila do ciziny, nejlépe už teď ke konci června až třeba do konce září, déle nemůžu. Našla jsem na netu nějaké nabídky, např. do Řecka apod. S angličtinou jsem na tom bídně, ale když je člověk v terénu, tak mu nic jinýho, než se domluvit nezbývá :) Byla jsem před čtyřma rokama na léto v Irsku a chci a potřebuju cestu do zahraničí zopáknout. Jak jste na tom vy dva? Domluvili jste se nějak? Nechcete mě vzít s sebou? :) Lada
lajdala

Příspěvekod tom » stř 08. čer 2011 8:12:50

Tak já se anglicky učím taky už od základky ale jak říkáš, když člověk s nikým anglicky nemluví a teď to nějak nepotřebuje tak se to zapomíná :) a už jsi nějak pokročila v hledání? Já teď právě přemýšlím jestli to má cenu před prázdninama. to se tam podle me nažene milion studentu :)
tom

Další

Zpět na Práce v zahraničí