Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

někam do zahraničí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Re: někam do zahraničí

Příspěvekod tom » stř 08. čer 2011 10:49:15

Lado,ještě sme se nijak nedomluvili. A ty bys chtěla jet na blind nebo přes agenturu? A jaký to bylo v Irsku? Ted bys chtela vyrazit jedno kam nebo mas nejaky urcity plan :)
tom

Příspěvekod lajdala » čtv 09. čer 2011 20:57:43

Znovu píšu. Sháním s sebou někoho, kdo by byl ochoten se mnou vycestovat do Řecka, práce v hotelích podle úrovně angličtiny. Psala jsem do jedné agentury a ještě shání lidi. Najde se někdo?
lajdala

Příspěvekod lajdala » čtv 09. čer 2011 21:07:35

Ahoj Tome, v Irsku to bylo na prd, už bych nikdy nejela do dědiny, nebylo tam co dělat. Hlídala jsem děcka, dvouletá, a byla jsem s nima od rána do večera, takže nic moc. Ale zkušenost dobrá :) Psala jsem do jedné agentury, jedná se o práci v Řecku v hotelích, ještě shání nějaké lidi. Práce by byla podle úrovně angličtiny. Nekladu si podmínku, že musím jet přes agenturu, kdyby bylo s kým, jedu klidně na blind. Ve více lidech se problémy už přeci jen řeší líp, takže toho bych se nebála. Ale CHCI už konečně vyjet! Všichni mají pořád pusu plnou toho, jak chtějí vyjet a když na to přijde, tak couvaj... Nejde mi ani tak o peníze, jako o to někam se podívat...kdyby se nenašla práce, tak aspoň něco pocestovat, dá se cestovat levně, stopem, takže peníze jsou výmluva...
lajdala

Příspěvekod Lada » pát 10. čer 2011 10:17:43

Tome, ozvi se mi na mail, tady je to hrozně zabržděné. lajdala@seznam.cz
Lada

Příspěvekod terez » stř 15. čer 2011 17:07:49

[quote="petrachod"]Ahojky, hledám urychleně kamarádku co by se mnou vyrazila jako pokojská na Korfu. Odlétám už teď v so. Je to přes legální agenturu, za docela dobrý peníze je i letenka. Zařídí vše rychle, takže bys to stihla, kdybys chtěla.
Petra[/quote]

Můžu se zeptat přes jakou agenturu jsi jela?
terez

Příspěvekod terez » stř 15. čer 2011 17:10:56

Mohl by mi někdo doporučit nějakou solidní agenturu? Nevím, jestli jim můžu věřit. Máte někdo zkušenosti s etre.cz?
terez

Příspěvekod Diablot » čtv 16. čer 2011 3:43:40

Zdravim , hledam nekoho kdo by semnou vyjel za praci do UK. Mam jedno volne misto v double roomu za 50liber na tyden se vsim vsudy v Birminghamu. Kamarad mi vypadl tak touhle cestou hledam nahradu. Chcu vycestovat do konce mesice , tak se mi ozvete na mejl diablot@email.cz . Jedu na vlastni pest , praci domluvenou nemam. Je to v centru , mnoho pracovnich prilezitosti...
Diablot

Příspěvekod Pipi punčocha » stř 22. čer 2011 16:19:48

ahoooj...já bych měla zájem...taky ráda cestuji...napis na email pfrancesco zavináč seznam.cz
Pipi punčocha

Příspěvekod honey » čtv 25. srp 2011 16:22:04

Ahoj. Hledám spolucestující do Řecka. práce by byla jako servírka v restauraci. Odjezd začátek záři nebo polovina.Můj mail h.m.91@seznam.cz. Díky.
honey

Předchozí

Zpět na Práce v zahraničí