Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledám kamarádku která by jela semnou za prací do zahraničí

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

Hledám kamarádku která by jela semnou za prací do zahraničí

Příspěvekod Martin » úte 10. srp 2010 0:29:35

Ahoj hledám nějakou slečnu která by jela semnou do zahraničí za prací .Pokud možno která už nekde byla a má zkušenost. Pokud máš nejaký návrch kam ,budu rád když se ozveš Face: martin Mexiko Bernátek nebo email martinbernatek@email.cz
Martin

Re: Hledám kamarádku která by jela semnou za prací do zahraničí

Příspěvekod any » sob 30. říj 2010 13:58:00

ahoj no já bych to zkusila. Momentálně v zahraničí jsem a hledám si tu nějakou práci. Pokud je inzerát stále aktuální, pls pisni něco o sobě. alofokoko@seznam.cz
any

Re: Hledám kamarádku která by jela semnou za prací do zahran

Příspěvekod katynka » pon 05. zář 2011 14:49:10

Ahoj,také bych chtěla vycestovat za prací najde se nějaká kamarádka? Jsem z Ostravy. Piště na katynka3030.
Mám zájem o práci buď Německo či Anglie. Děkuji :)
katynka

Příspěvekod lolo56 » stř 07. zář 2011 17:59:15

Taky chci vyjet do ANglie či SKotska,pišu všudemožně emaily.Rád bych si přidal,pište na mail chlebsky@gmail.com. čau)
lolo56

Příspěvekod minnes » stř 05. říj 2011 16:17:07

[quote="katynka"]Ahoj,také bych chtěla vycestovat za prací najde se nějaká kamarádka? Jsem z Ostravy. Piště na katynka3030.
Mám zájem o práci buď Německo či Anglie. Děkuji :)[/quote]

Ahoj čtu tady že hledáš kamarádku na vycestování. Mám naplánovanou cestu do Anglie teď v říjnu. Nemáš zájem. Jsem z Frýdku-Místku a nechce se mi jet samotné. Když tak se ozvi na minnes@seznam.cz
minnes

Příspěvekod Jitulka » stř 05. říj 2011 19:00:27

Ahojky.
Někdo kdo by vycestoval jako pokojská do německých či rakouských hotelů na zimni sezonu. Popripade pokud mate zkusenosti s nejakou agenturou predejte mi je. Jurdovajitka@email.cz
Jitulka

Příspěvekod pepa » stř 09. lis 2011 20:30:52

Ahoj, plánuji v lednu, nejpozději v únoru také někam vycestovat a nechce se mi samotnému :) hlavně bych to chtěl zkusit bez agentury a dvě hlavy zjistí víc věcí, na které se zapomnělo :D plánuji si něco jako sever Anglie ale to by bylo asi na dohodě. Byl jsem už loni 4 měsíce pracovat na Kypru, takže mužeme zkusit jet i tam :)
pepa

Příspěvekod pepa » stř 09. lis 2011 20:32:06

[quote="pepa"]Ahoj, plánuji v lednu, nejpozději v únoru také někam vycestovat a nechce se mi samotnému :) hlavně bych to chtěl zkusit bez agentury a dvě hlavy zjistí víc věcí, na které se zapomnělo :D plánuji si něco jako sever Anglie ale to by bylo asi na dohodě. Byl jsem už loni 4 měsíce pracovat na Kypru, takže mužeme zkusit jet i tam :)[/quote]
a kontakt na mě je pepito.ftb@seznam.cz
pepa

Příspěvekod A. » sob 26. lis 2011 21:27:01

Hledám kamarádku na krátkodobé práce do Rakouska, Německa (tanec, hostess). andrry@email.cz
A.

Příspěvekod MartinaM. » ned 27. lis 2011 18:41:02

;)
Naposledy upravil MartinaM. dne pon 13. úno 2012 10:55:32, celkově upraveno 1
MartinaM.

Další

Zpět na Práce v zahraničí