Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hleda se aupair od ledna 2012 do Anglie

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hleda se aupair od ledna 2012 do Anglie

Příspěvekod kl » ned 04. pro 2011 22:06:55

Hledam slacnu na hlidani to cesko anglicke rodiny, mame tri deti 4, a 2x 8 mesicu (kluci).

Bydlime ve meste Reading, 25 min vlakem od Londyna. Bydlime 20 min chuze od cetra mesta, nebo autobusem asi 5 minut jizdy.

Dcera chodi do skoly od 9 do 3. Kluci jsou maly a nikam zatim nechodi :)

Potrebuji hlidani od 8 do 6.30 od Pon do Patku.

Zaplatim 500 mesicne a popripade vice.

Pokud mas zajem a chces vice informaci, zasli mi email na kzitov@hotmail.com

Ahoj
kl

Re: Hleda se aupair od ledna 2012 do Anglie

Příspěvekod Soňa » úte 06. pro 2011 16:52:20

Dobry den, posilala jsem Vam dnes email, ale vratil se jako nedorucitelny. Mate spravne uvedenou mailovku?
Soňa

Příspěvekod Denisa » sob 10. pro 2011 23:45:19

Dobrý den,
upoutal mě Váš inzerát na Au-pair od ledna 2012. V současnosti nejsem ničím zaneprázdněná, takže Vámi uvedený termín by byl pro mě ideální. Teď poslední rok jsem pomáhala a občas ještě vymáhám jedné mladé (svobodné) mamince tady u nás v ČR s jejím synkem Filípkem. Nedávno začal chodit do školky a rychle si na ni zvykl. Pro Filípka jsem taková teta na hraní. :-)
Mimochodem: v Readingu mám kamarádku Andreu, která tu žije už přes 10 let. Jestli je Vaše nabídka ještě aktuální, můžete se mi klidně ozvat buď na e-mail: krindapan@seznam.cz, anebo na mobil: + 420 777963460. Mějte se hezky. Budu se těšit. Denisa
Denisa

Příspěvekod Monnalysa » ned 11. pro 2011 12:38:08

Ahoj, zaujal mě inzerát na aupair do Vaší rodiny. Prosím ozvěte se na monnalysa@seznam.cz
Zkušenosti s dětmi mám, mohla bych odjet ihned a na jakoukoli dobu. :)
Děkuji za odpověď....Monika
Monnalysa

Příspěvekod zuzik526 » pát 13. led 2012 23:07:32

Dobrý den,
Mám zájem o Váš inzerát, Prosím o více informací. Mám i řidičský průkaz.
Děkuji
Vokrouhlikova
zuzik526

Příspěvekod Jonášová » stř 14. bře 2012 21:46:46

Dobrý den,

všimla jsem si Vaši nabídky a chtěla jsem se zeptat, zda-li je stále aktuální?

Plánuji na duben/květen odjezd do UK, nejlíp jako au- pair po dobu tři měsíců.
Zkušenosti s dětmi mám velké, už jako praktikantka na táboře, tak jako trenérka 10 jedenáctiletých děti v synchronizovaném plavání. A momentálně už 6 měsícem pracuji v mateřské školce, jako pedagog.
Znalost angličtiny mám a je to hlavní důvod, proč chci odcestovat a zdokonalovat se v něm.Ráda cestuji.
Je mi 22 let, jsem spolehlivá, veselá a mám ráda děti:) Aktivně řídim.

Budu ráda, kdyby jste mě kontaktovali na mail monca.jonasova@seznam.cz

Děkuji a přeji pěkný zbytek dne.
Monika Jonášová
Jonášová

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách