Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

Hledá se aupair od ledna 2012 do Anglie (okolí Londýn)

Nabídky práce au-pair v anglicky mluvících zemích. Pokud víte o nějaké zajímavé nabídce na au-pair v anglicky mluvící rodině, vložte ji sem.

Hledá se aupair od ledna 2012 do Anglie (okolí Londýn)

Příspěvekod Moni » pon 02. led 2012 17:59:04

Ahoj,

jsem rok au-pair u super rodiny se 4 dětičkami blízko Londýna a hledám za sebe náhradu od půlky (konce) ledna. Je to fajn rodina bez tatínka a finanční podmínky jsou velmi dobré.

Pokud máte zájem piště . Ráda odpovím na všechny otázky.
Moni

Re: Hledá se aupair od ledna 2012 do Anglie (okolí Londýn)

Příspěvekod athosek » úte 03. led 2012 15:16:15

ahoj, měla bych zájem o tuto práci. Je stále ještě volná?:) Mohla by jsi mi napsat na email, abychom zjistily více informací?:) Děkuji
athosek@seznam.cz
athosek

Příspěvekod Betty » úte 03. led 2012 20:46:05

ahoj , je tahle rodinka jeste volna ?? kdyztak mi napis na email Betulele@seznam.cz , muzu ti poslat zivotopis . v londyne jsem byla 6 let... zatim diky Beata
Betty

Příspěvekod aneeeta » stř 04. led 2012 15:04:10

Dobrý den,
měla bych zájem o práci aupair od ledna.
Pokud je toto místečko stále volné, mohla byste mi prosím poslat více informací na mail any.2004@seznam.cz

Trochu málo o mě, je mi 22 let, vystudovala jsem obchodní akademii, vztah k dětem mám velmi kladný, mám mladší sestru a pomáhám s hlídáním půlročního mimča mé kamarádky :-).

Předem moc děkuji za odpověď.
aneeeta

Příspěvekod Návštěvník » pon 23. led 2012 15:38:31

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda-li je ještě nabídka aktuální? Prosím o info na e.mail: sandy.ch@seznam.cz
Návštěvník

Příspěvekod sandynka » pon 23. led 2012 15:40:02

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zda-li je ještě nabídka aktuální? Prosím o info na e.mail: sandy.ch@seznam.cz
sandynka

Příspěvekod Teena » stř 22. úno 2012 15:50:34

Ahoj :) Je tato nabídka ještě aktuální? Měla bych o práci (zábavu) zájem. O děti známých se starám od malička a mám 2 malinké sourozence a spoustu bratranců a sestřenic, takže s dětmi nemám problém a myslím, vlastně vím, že i ony milují mě :) Můj email je teena.bohm@gmail.com

Díky Tee :)
Teena

Zpět na Au-pair v anglicky mluvících rodinách