[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 118: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
nazkusenou.cz • Zobrazit téma - někoho sebou...

Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

někoho sebou...

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

někoho sebou...

Příspěvekod LucifeR » ned 08. led 2012 17:22:55

Zdravím...
Ráda bych vycestovala na pár měsíců do Anglie popř. Irska. Na práci jsem se už dívala, ale nenašla jsem nic, a tak mě napadlo, že bych zkusila au-pair. U tohoto je větší šance, že se něco najde a můžeš u toho i studovat jazyk. Najde se někdo, kdo má podobné plány nebo taky jako já hledá někoho sebou?
Btw chtěla bych vyjet okolo března na 3-4 měsíce. Vše záleží na domluvě a ve dvou to jde snadněji =)...
LucifeR

Re: někoho sebou...

Příspěvekod Soňa » čtv 12. led 2012 12:53:04

ahoj, taky se rozhlizim po praci v UK. Puvodne jsme chtela au pair USA, ale je to dost narocny. Jako au pair asi neni treba jezdit ve dvou. Ale pokud bys sla do prace v hotelu, muzem se domluvit. Sona
Soňa

Příspěvekod Her » stř 18. led 2012 19:45:07

Ahoj,
je mi 19 a v unoru bych rada odjela do Londyna, ale taky se mi nechce samotne. Kdyby mel nekdo zajem ozvete se.
hermiona26@seznam.cz
Her

Příspěvekod zuzi » ned 19. úno 2012 0:21:16

zuzi

Zpět na Práce v zahraničí