Chci si nechat zařídit studium v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur a škol zajišťujících studium v zahraničí Anglie, Austrálie, Irsko, USA Německo, Velká Británie, EU, Kanada
více informací

Chci přímo kontaktovat zahraniční jazykové školy

Seznam spolehlivých zahraničních jazykových škol. Angličtina, němčina, francouzština, ruština, španělština…
více informací

Chci si nechat zařídit práci v zahraničí

Seznam našich spolehlivých agentur zajišťujících práci v zahraničí - krátké pracovní pobyty i zaměstnání, au-pair, letní tábory, práce na farmách…
více informací

lze najít Brigádu se špatnou angličtinou?

Nabídka práce v zahraničí. Rady a návody, jak sehnat práci v zahraničí.
Pravidla fóra
Pokud víte o zajímavé nabídce práce v zahraničí, vložte ji do fóra jako samostatný příspěvěk. Příspěvky vyjadřují osobní názory uživatelů fóra a redakce Nazkušenou.cz za ně neodpovídá.

lze najít Brigádu se špatnou angličtinou?

Příspěvekod horacio » sob 11. úno 2012 11:50:31

Ahoj,
jsem středoškolák (brzo 18let) a velmi mě nadchli rřůzné články o brigádách v zahraničí a říkal jsem si že by bylo velmi zajímávě nájít si nějakou brigádu konkrétně moje představa by bylo o nějakých prázdninách (asi letních) jet třeba tak na 3 týdny do Anglicky mluvícího státu (nejlépe asi do Spojeného království) s tím že by zde člověk měl dopředu zajištěné nějaké ubytování a brigádu. Mým cílem by nebylo jet do dané země si vydělat co nejvíc peněz ale doplnit si znalosti angličtiny a při tom pokrýt co nejvíc náklady spojené s pobytem a cestou do dané země (náklady za letenky stravování ubytování...) v ideálním případě být i třeba lehce v plusu.
Nicméně problém bych viděl co se týče mé znalosti angličtiny doma na počítači dokážu klidně vytvořit i lehce delší slohový útvar jenže při tom neustále používám slovník (jako slovnik.seznam.cz atp...). Když někdo na mě mluví tak většinou vím jaká slovo říká ale leckdy nevím co znamenají a tudíž nerozumím, takže problém by se třeba nevyřešil tím, že by na mě dotyčný začal mluvit o něco pomaleji i když občas částečně ano. Takže zráceně řečeno by pro mě nebyla v hodná rozhodně brigádní místa jako práce za barem nebo místa kde je prostě nutné hodně komunikovat, ale spíš místa kde by to nebylo zas tak nutné jako třeba vytírat podlahy mýt nádobí nebo něco podobného.
Můj dotaz by tedy zněl, jest-li si myslíte, že by bylo reálné něco takového najít a zda-li je to vůbec dobrý nápad s nepříliš dobrou angličtinou snažit o něco takového, popřípadě jaká úroveň angličtiny si myslíte je potřebná aby člověk něco takového mohl jet zkusit...
PS: děkuji za přečtení a případné odpovědi a názory.
horacio

Re: lze najít Brigádu se špatnou angličtinou?

Příspěvekod camM » úte 14. úno 2012 18:39:19

Ahojky, já si myslým že je to reálné, zvládnout se dá cokolov :) . Asi by bylo nejlepší kdyby by si nejel sám,vždy je lepší když se stratíš s kámošem ne? :lol: . Záleží co by jsi vykonával za práci ale myslím že základy a pokročilost by měli stačit. Mám podobný problé má angličtina je nic moc a ráda bych se v ní zlepšila, kdybych mohla vyjela bych hned ale nemám s kým. ale držím palce ať ti to vyjde, kdyby jsi měl zájem o spolucestující!!? tak se nábýzím :lol: !!!!
camM

Příspěvekod oroboros » ned 19. úno 2012 18:54:42

Zvládnout se dá všechno, holt i profesor bez jazyka může (musí) umývat záchody 8-) Já bych jel hned, ale určitě ne sám. Byť nemám zkušenosti a moje angličtina je na úrovni pochopení významu psaného textu, maximálně se písemně dorozumím víceméně základními slovy. I když z protistrany občas slyším Your English is not so bad. Ale to díky práci se slovníkem, která už není vidět :lol: Pokud je vážný zájem něco takového podniknout, hlásím se. Nevím kam ani za jakou prací ani kde bydlet. Jedině, že by to mělo být v anglicky mluvící zemi a když už, tak na déle jak 3 týdny. Btw, když už spolucestující tak taky ideálně spolupracující a spolubydlící - cesta jistě není největší problém ;)
oroboros

Příspěvekod vincenzo » pon 20. úno 2012 19:35:45

Přátelé, nechci vás nijak odrazovat a ani vám nijak kazit iluze. Chci vám jen říct že sehnat práci na 3 týdny je prakticky nemožné i u nás, natož tak v zahraničí. Angličtina není zas takový problém, jestliže vás baví a chcete se jít učit. Ale naprostá většina zaměstnavatelů vás nezaměstná na míň jak 3 měsíce! Nevyplatilo by se to jim a hlavně ani vám. Za tak krátkou dobu získáte akorát trochu zkušeností ale ekonomicky na to hodně proděláte. Jestli do toho chcete jít i tak, tak vám každopádně přeji hodně štěstí a když tak sem pak napište jak to dopadlo.
vincenzo

Zpět na Práce v zahraničí