Maltština
Články o studiu, jazykových kurzech, práci, brigádách, stážích a dalších aktivitách v zemích, ve kterých je možno používat nebo se naučit maltsky.
5 + 1 důvod proč se vydat na jazykový pobyt na MaltuStále přemýšlíte, kam vyrazit v létě? Chcete svůj čas využít efektivně, ale zároveň si užít teplého podnebí a dovolenkové atmosféry? Jazykový pobyt Vám přináší kombinaci obou a my jsme Vám proto sepsali 5 důvodů, proč se na jazykáč vydat zrovna na ostrov Malta, a přidali jsme i jeden, proč se tam vydat ještě letos!
Číst článek 5 + 1 důvod proč se vydat na jazykový pobyt na Maltu |
Pracovní zkušenost na MaltěJako většina dnešních mladých lidí i já jsem zatoužila po adrenalinu si zkusit pracovat v zahraničí. Zacestovat si, zkusit být odkázána sama na sebe a v neposlední řadě i zlepšit moji ne moc dobrou angličtinu. Shodou okolností jsem v říjnu 2016 byla na čtrnáctidenním jazykovém pobytu na Maltě a souostroví ve Středozemním moři jsem si zamilovala. Proto, když v lednu mi paní z agentury REED řekla, že mají pobočku i na Maltě, byla volba mého příštího pobytu víc než jasná. Zbývalo zvládnout testy a mohla bych balit kufry.
Číst článek Pracovní zkušenost na Maltě |
Au-pair pobytyAu-pair pobyty jsou levným a jednoduchým způsobem, jak vycestovat do zahraničí, zlepšit se v jazyce a poznat kulturu cizí země. Au-pair je svobodná dívka (případně i chlapec) ve věku od 17 do 30 let, která pomáhá hostitelské rodině s péčí o děti nebo s domácností.
Číst článek Au-pair pobyty |
Věř místním a zapomeň na jízdní řádyLidé, kteří mě znají vědí, že jsem cestovatel. Jakmile se mi naskytne sebemenší příležitost k nějakému výletu, nenechám ji jen tak odejít. Jako každý cestovatel neustále sním o všemožných cestách, které bych mohla zažít. Jedním z těch velkých snů, co se mi v hlavě urodil, bylo odejít na chvíli studovat někam do zahraničí. Vybrala jsem si Maltu a odjela tam koncem léta studovat na Sixth form St. Aloysius' College.
Číst článek Věř místním a zapomeň na jízdní řády |
Studium v zahraničíNejznámější a pravděpodobně i nejjednodušší možnost, jak studovat v zahraničí, nabízí program Erasmus (dříve Socrates) zaštiťovaný Evropskou unií. Kromě něho existuje ale i mnoho dalších možností získání stipendia anebo studium v zahraničí na vlastní pěst.
Číst článek Studium v zahraničí |
-
LONDON INSTITUTE PRAHA s.r.o.
Praha 1 -
BOHEMIA INSTITUT
Praha 10 -
Cool Study
Sedlčany -
STUDYLINE
Praha 1 -
Camp Center International s.r.o.
Vysoká nad Labem